Viljelijätapaaminen TAIKissa

9.3.2011 Scott ja opiskelijat esittelivät tuleville viljelijöille mitä tontille olisikaan tulossa. Viljelijöiksi ilmoittautuneista 46 henkilöstä paikalla oli parisenkymmentä. Viljelylaareiksi oli ajateltu erikokoisia betonirenkaita, joita kaupunki oli luvannut antaa. Tontti suunniteltiin päällystettäväksi metsänpohjalla ja kuorikkeella, sinne tulisi hedelmäpuita, marjapensaita, pergola, tukkeja istuimiksi sekä lahjoituksena vaja puutarhatyökaluille.

Suunnitelman esittelyn jälkeen puhuttiin muista jo aiemminkin esiin tulleita asioita. Tulevien viljelijöiden pitäisi osallistua tontin rakentamiseen ja tontista huolehtimiseen muutenkin kuin oman viljelyn osalta. Yhtään rahaa ei ole ja pelkästään metsänpohja maksaa 4000 euroa, joten kaikkien toivottiin osallistuvan sponsoreiden hankintaan.

Tontti on kaavoitettu varsinaisesti Aalto yliopiston lisärakentamiseen, joten viljelypalsta tulee olemaan määräaikainen, joten viljelijöiden omia rahoja siihen ei kannattaisi kauheasti laittaa.This entry was posted in Asukkaat / Residents, Oppilaitokset / Schools, Syötävä Arabianranta, Viestintä / Markkinointi / PR / Marketing, Yhteistyö / Co-operation. Bookmark the permalink.

Kommentoi, skriv en ny kommentar, Comment here: