Väsyttää

Ajattelin pitkästä aikaa päivitellä koirapuistohankkeen kuulumisia. Tai ainakin kertoa sen, ettei oikein mitään kuulumisia ole  sitten koirapuistosuunnitelmaluonnoksen valmistumisen jälkeen kerrottavaksi.

“Kesälomalle” jäimme melko optimistisissa ja odottavissa tunnelmissa siitä, että koirapuiston rakentamista viivästyttänyt asemakaavaehdotus olisi valmistumassa edes nyt syksyllä 2012 ja lautakuntakäsittelyssä lokakuussa. Näin Teron kesäkuinen yhteydenotto kaupungin suuntaan lupaili.

Päätinpä tehdä pienen väliaikatiedustelen ja vastaus oli kutakuinkin tämä:  “Ensi vuoden puolelle menee”. Noh, meidän työryhmä kuitenkin ei ole sitä enää näkemässä Design- koirapuistohankkeen näkökulmasta.  Alamme kasailemaan pillejä  pussiin ja tällä hetkellä ainoana myönteisenä ajatuksena on olettamus siitä, että hankkeesta raportoidut kokemukset kootaan, analysoidaan ja prosessista toivottavasti jotakin opitaan ja jollekin niistä olisi hyötyä. Tavoitteeni on tällä hetkellä suoriuta kunnialla edes siitä tehtävästä, jonka olemme wdc- organisaatiolle luvanneet eli kuvata hankkeen vaiheita. On enää turha toivoa, että jotakin konkreettista niitylle tämän Design-vuoden aikana pystyyn nousee.

Toivottavasti koirapuisto aikanaan rakennetaan, onhan kaupunki jo rahaa pistänyt luonnoksen suunnitteluun. Puhumattakaan Design- koirapuistohankkeessa mukana olleiden vapaaehtoisten suunnittelijoiden, asukkaiden, yhdistysläisten ja opiskelijoiden lukuisista työtunneista, jotka jokainen olisivat jonkinlaisen palkkion tai kiitoksen ansainneet.

Nyt täytyy vielä pohtia, miten hanke päätettäisiin ja vielä kokemuksia saataisiin yhteiseen jakoon.

Anna Saarnisto/ Gammelin koirat ryThis entry was posted in Design koirapuisto, Prosessin kulku / Process development, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentoi, skriv en ny kommentar, Comment here: