Suunnittelua ja tapaamisia

Airikka kävi kertomassa TAIKissa ympäristötaideopiskelijoille asukkaiden toiveista viljeltävän tilataideteoksen suhteen. Asukkaiden parissa tapaamisessa esiin tulleet toiveet olivat: erikokoisia viljelyalueita, paikka hengailuun, lukittava laatikko työkaluille, komposti ja että paikasta tulisi Arabianrannan monumentti.

Scott Elliott TAIKista oli ennen Airikan visiittiä käynyt STARAssa katsastamassa mahdollisia rakennusmateriaaleja. Koska kaupungin osuus puiston rakentamisessa tulisi rajoittumaan jotakuinkin tontin täyttöön ja maisemointiin hiekalla ja kivillä, niin Kaikkeen muuhun palstalle laitettavaan pitäisi saada rahaa jostain muualta. Toiveissa oli, että jostain löytyisi innokkaita tukijoita näinkin ajankohtaiselle hankkeelle ja kaavailtiin sponsoreille myös jonkinlaista näkyvyyttä palstalle. Koska puisto oli luvattu vain tilapäiseksi, ei haluttu, että viljelijät itse olisivat joutuneet rahoittamaan puiston rakentamisen.

Airikka pyysi Facebook-ryhmässä halukkaita viljelijöitä ja sponsorinmetsästäjiä ilmoittautumaan Arabianrannan kaupunkiviljelyä varten perustettuun sähköpostilaatikkoon.This entry was posted in Ainutlaatuisuus / Omaehtoisuus / Uniqueness / Originality, Asukkaat / Residents, Oppilaitokset / Schools, Sitoutuminen / Commitment, Suunnittelu / Ideointi / Planning / Brainstorming, Syötävä Arabianranta, Yhteistyö / Co-operation, Yritykset / Companies. Bookmark the permalink.

Kommentoi, skriv en ny kommentar, Comment here: