Pigasus toteuttaa Artovan Hengen käännökset

Tervehdys Turusta! Artovan puheenjohtaja Janne Kareinen pyysi kirjoittamaan pätkän Artovan ja Käännöstoimisto Pigasuksen yhteistyöstä. Teen tässä työtä käskettyä. Kaikki alkoi sähköpostilistalle tulleesta viestistä, jossa kuvailtiin Artovan henki -kokonaisuutta ja etsittiin jotakuta kääntämään toteutuksen dokumentointi englanniksi ja ruotsiksi. Kävin vilkaisemassa käännettävää blogia ja vastasin hoitavani mieluusti käännöksen englantiin.

Janne taisi soittaa jo samaisena päivänä takaisin. En usko esiintyneeni erityisesti edukseni tuon ensimmäisen puhelinkeskustelun aikana. Olin nimittäin makutuomarina siskoni Ikea-reissulla, eikä tullut mieleenikään, että minulle tuntemattomasta numerosta tuleva soitto liittyisi alle 24 tuntia sitten lähettämääni viestiin. Sisko puntaroi eri tv-tasojen etuja, Janne yritti saada äänensä kantamaan flunssasta huolimatta, ympärillä kieppui kovaäänisiä lapsiperheitä keskustelemassa lihapullista ja minä yritin kuunnella tarkkaavaisesti kipittäessäni pakoon yleistä hälyä milloin mihinkin soppeen.

Kakofoniasta huolimatta teimme diilin. Tässä sitä ollaan. Omasta puolestani voin sanoa, että yhteistyö on ollut sangen miellyttävää. On käynyt selvästi ilmi, että Artovan päässä on mietitty, miten yhteistyö hyödyttäisi molempia osapuolia mahdollisimman paljon. Jannen sähköpostit ovat aina rakentavia ja kannustavia.

Blogista ilmenee selvästi jokaisen asiaan osallistuvan innostus ja motivaatio. On hienoa seurata, miten ihmisten vapaa-aikanaan työstämät Artova-projektit rakentuvat pala palalta. Olen iloinen siitä, että Pigasus voi omalta osaltaan olla mukana edistämässä hankkeiden leviämistä maailmalle. Taannoin Ikeassa käydyn puhelinkeskustelun aikana Janne kiteytti näkemystään näin: “Usein kun keksitään jotain kivaa, ajatus on, että ‘Kylläpä keksittiin nyt jotain hienoa, kunpa kukaan muu ei keksisi.’ Me halutaan nimenomaan, että mahdollisimman moni voisi hyötyä tästä kokemuksesta ja toteuttaa näitä projekteja kotiseudullaan.” Se on kovin mukavasti ajateltu.This entry was posted in Kokonaisuus / Entity, Yritykset / Companies. Bookmark the permalink.

Kommentoi, skriv en ny kommentar, Comment here: