Kuinkas sitten kävikään…

Kerroin kaupungin näkemyksestä irrottaa Design koirapuistotyöryhmä koira-aitauksen  suunnittelusta työryhmämme jäsenille sekä alueella asuvalle kaupunginvaltuutetulle. Laitoin myös vastineen kaupungin kirjeeseen, joka jatkolähetettin alueen hankeprojektipäällikölle.   Kaupunginvaltuutettu otti yhteyttä kaupungin tahoon ja vaati selvitystä siitä, miksi  suhtautuminen Design koirapuistohankkeeseen muuttui myönteisestä torjuvaksi.  Asiaa selvitettiin kaupungin sisällä ja seurauksena Kaupungin investointitoimiston päällikkö ehdotti työryhmällemme yhteistapaamista.

Samamaan hengenvetoon Helsingin sanomien toimittaja otti yhteyttä ja kertoi haluavansa kirjoittaa Design koirapuistohankkeesta ja helmikuussa tuleva WDC- viikonloppu innoitti myös Radio Helsingin ottamaan yhteyttä ja pyytämään radiohaastattelua.

Tuntui hetken siltä, että kaupungin kelkka oli jälleen kääntymässä ja paljon tapahtumassa. Median suosio tuntui jännittävältä ja toisaalta tuli paineita siitä, että mitä nyt pitäisi tuoda esille ja miten mediaa voisi hyödyntää hankkeen toteutumisen edesauttamiseksi.

Tulevaan kaupungin tapaamiseen päätimme kutsua mukaan myös Artovan Hengen projektipäällikön. Tapaamisen tavoitteeksi asetettiin kaupungin vakuuttaminen siitä, että työryhmämme kannattaa pitää ja ottaa mukaan asuinalueen koirapuiston suunnitteluun ja toteutukseen.

Gammelin koirat ry/ Anna SaarnistoThis entry was posted in Design koirapuisto, Media, Uncategorized, Viestintä / Markkinointi / PR / Marketing, Viranomaiset / Officials, Yhteistyö / Co-operation, Yritykset / Companies. Bookmark the permalink.

Kommentoi, skriv en ny kommentar, Comment here: