Huhtikuun tapahtumia ja raha-asioita

Airikka siirtyi elämäntilanteensa takia sivuun hankkeen vetäjän tehtävistä ja pyysi minua jatkamaan.

Helsingin kaupunki maisemoi tontin kippaamalla montun pohjalle päälle kuutiokaupalla hiekkaa. Maisemointi valmistui 21.4.2012. Väkisin tuli mieleen, että miten jään ja lumen päälle laitettu hiekka pysyy paikallaan…

Scott anoi puistoprojektille TAIKin stipendiä ja Artovan kautta anottiin World Design Capitol 2012 -rahoitusta. Vaikka
viljelylaatikoiksi tarkoitetut betonirenkaat sekä pöllit ja pölkyt oli luvattu Staralta. HSY oli luvannut multaa ja Arabian palvelut Oy ja L&T kuoriketta tontin päällystämiseen ja Leseko lahjottaisi puutarhavälinevajan ja kasteluveden haku oli alustavasti sovittu tapahtuvaksi vastapäisen Käpytikan vesipisteestä niin rahaa arvioitiin tarvittavaksi ainakin 6000 euroa. Staralle ja HSY:lle pitäisi maksaa kuljetuksesta, metsänpohja maksaisi 4000 euroa, tontille pitäisi ostaa puita ja pensaita eikä puutarhatyökalujakaan ollut.
Scott lupasi, että opiskelijaryhmä tekee esitteen viljelyhankkeesta sekä suomeksi että englanniksi, jota viljelijät voisit jakaa pontetiaalisille sponsoreille. Suunniteltiin, että TAIKissa tehdään sponsorikyltti tontille pystytettäväksi ja ajateltiin, että tuleva suunnittelupääkaupunkivuosi ja tontin vierelle tuleva turistibussien pysähdyspaikka houkuttelisi rahoittajia pilvin pimein.This entry was posted in Artovan Henki, Asukkaat / Residents, Oppilaitokset / Schools, Projektit / Tapahtumat, Prosessin hallinta / Process management, Syötävä Arabianranta, Viestintä / Markkinointi / PR / Marketing, Yhteistyö / Co-operation. Bookmark the permalink.

Kommentoi, skriv en ny kommentar, Comment here: