Haussa Kennelpiirin tuki

Otin tuossa loppukesästä yhteyttä Helsingin seudun Kennelpiiriin (HSKP). Ajatuksena oli kysyä, voiko kennelpiiri antaa  konsultointiapua Design koirapuiston suunnittelussa, etenkin koirien turvallisuuden ja aitausten toimivuuden näkökulmasta.

Kerroin että  hankkeellamme olisi mahdollisuus vaikuttaa ja saada mahdollisia parannuksia koira-aitausten turvallisuuteen,  toimivuuteen, viihtyisyyteen, muotoiluun ja virikkeellisyyteen  kaupungin yhteistyön ja kaupallisten sponsoritahojen rahoituksen avustuksella. Näitä  kehittämiskohteita voisivat esimerkiksi olla valaistus, aidan materiaalit, ilmoitustaulut, porttimallit,  kalusteet, virike-elementit, maaston- ja aitauksen muoto, siisteyden ylläpidon helpottaminen (roskikset, välineet) jne.

Helsingin seudun kennelpiiri on THE  taho, jolta Kaupungin rakennusvirasto kysyy asiantuntijamielipidettä laatiessaan koira-aitauksiin liittyviä sääntöjä ja ohjeistuksia. Tästäkin näkökulmasta yhteistyö  asiantuntevan ja kaupungin luottamuksesta nauttivan Kennelpiirin kanssa olisi tässä hankkeessa tärkeää.

HSKP vastasi kyselyymme ja  on valmis ottamaan asiaamme esille kokouksissaan. He myös ehdottivat, että hankkeen vetovastuuyhdistys Gammelin koirat ry hakisi kennelpiirin jäsenyyttä. Yhdistyksen hallitus teki myönteisen päätöksen jäsenyyden anomisesta.  Ja hakemus on laitettu vetämään EILEN!

Toivottavasti yhteistyö kennelpiirin kanssa jatkuu!

Gammelin koirat ry/ Anna VaihiaThis entry was posted in Design koirapuisto, Yhdistykset / Associations. Bookmark the permalink.

Kommentoi, skriv en ny kommentar, Comment here: