Hämeentie haltuun!

Tuottaja-Taneli hymyilee leveästi kokouksessa. Ihan syystä, sillä tällä hetkellä hän on meidän kaikkien sankari. Valloitti Hämeentien, nimittäin.

 

Aikaisempina vuosina Katufestari on levittäytynyt molemmille puolille Hämeentietä ja tänäkin vuonna ohjelma- ja esiintymipisteitä on suunniteltu Artovan tiloihin Kääntöpaikalle, Galleriakäytävään, Sarjakuvakeskukselle ja Toukolan omakotitalojen pihoihin. Ja nyt juuri tulleen tiedon mukaan: Hämeentielle.

 

“Kaikki kyllä hoituu, kun osaa ottaa asian kerrallaan”, toteaa Taneli. Melko zeniä, mutta niin totta: kun yrittää tehdä jotain uutta, on edettävä askel askeleelta. Yleensä se tarkoittaa sinnikkyyttä ja puhelinkestävyyttä. Niin kuin kaikissa lupa-asioissa, on löydettävä se taho, joka tällaisista asioista päättää, neuvoteltava ehdoista ja täytettävä ne. Tässä tapauksessa se tarkoitti esimerkiksi, että Taneli sopi HSL:n kanssa bussiliikenteen uudelleenohjauksesta ja konsultoi sekä pelastus- että poliisilaitosta. Vaikka askel askeleelta –taktiikka saattaa tarkoittaa sokkona kävelemistä, voi yleensä luottaa siihen, että viranomaistahot ohjaavat seuraavan etapin luo. Kaikkea ei tarvitse järkeillä itse!

 

“Yhtäkkiä huomasin piirteleväni suunnitelmaa liikennemerkeistä.”

 

Simppeliä!This entry was posted in Arabian Katufestivaali, Jatkokehitys / Follow-up development, Luvat / Permits, Omaehtoisuus / Itseohjautuvuus / Initiative / Self-direction, Sopimukset / Agreements, Viranomaiset / Officials. Bookmark the permalink.

Kommentoi, skriv en ny kommentar, Comment here: