Artovan Henki -yhteistapaamisessa tutustuttiin hankkeeseen laajemmin

Toukokuussa 2011 saimme tietää, että Design-koirapuistoprojekti tulee olemaan osa Artovan Henki -WDC-hanketta. Joulukuussa hankkeen projektipäällikkö Janne Kareinen kutsui koolle kaikkien siihen kuuluvien projektien ja tapahtumien yhteyshenkilöt. Gammelin koirista paikalla olivat yhdistyksen puheenjohtaja Anna Vaihia ja Merja Pyhälä.

Tilaisuus pidettiin Arabianrannassa Gunnelin Vintillä ja tarjolla oli pientä syötävää ja juotavaa. Esittelyjen jälkeen jokainen projekti ja tapahtuma sai kertoa, missä vaiheessa ollaan menossa. Kaikki tuntuivat olevan hyvin erilaisessa tilanteessa, joten kiinnostus ja tuki juuri meidän projektillemme ei ollut kovinkaan kouriintuntuvaa.

Mietittiin kuitenkin, voisiko joidenkin projektien osalta kontaktoida Helsingin kaupungin tahoja yhdessä ja siten saada ääntä paremmin kuuluviin. Mitään konkreettista ei kuitenkaan sovittu.

Tapaaminen oli siinä mielessä hyödyllinen, että se antoi lisätietoa hankekokonaisuudesta, vaikka apu haasteisiin jäikin laihanlaiseksi.

GAMMELIN KOIRAT RY / MERJA PYHÄLÄThis entry was posted in Artovan Henki, Design koirapuisto, Muut / Others, Projektit / Tapahtumat, Yhteistyö / Co-operation. Bookmark the permalink.

Kommentoi, skriv en ny kommentar, Comment here: